Boliglån og realkreditlån – tid til at konsolidere lån?

Home equity lån og kreditlinjer er nyttige værktøjer til boligejere. De tillader boligejer at låne mod værdien af hans eller hendes hjem til alle slags formål – hjem forbedring, gæld konsolidering, ferier og meget mere. De lån, med værdien af selve huset, kommet med attraktive renter og den ekstra bonus af skat fradrag interesse. Denne interesse, men er ofte variabel, justere op og ned med ændringer i markedsforholdene. Betingelser er i øjeblikket, således at renten for lån, rentetilpasningslån er stigende, mens satser for fastforrentede lån er stadig forholdsvis stabil. Dette er sandsynligvis et godt tidspunkt for boligejere med variabel rente lånekapital til at overveje at konsolidere deres primære realkreditlån og hjem ansvarlig lånekapital i en enkelt enhed.
Den ideelle kandidat til sådan en konsolidering ville være en boligejer, der har en variabel rente hjem ansvarlig lånekapital, snarere end en kassekredit eller en ansvarlig lånekapital til en fast rente. En kassekredit er slags en revolverende lån, med et beløb, der kan drages, efter behov, igen og igen, meget gerne et kreditkort lån. Et hjem ansvarlig lånekapital udgør et fast beløb af penge lånt i en bestemt tidsperiode. For at konsolidere et hjem ansvarlig lånekapital og primære pant, skulle hjemmet være refinansieret med nye pant udstedt for de kombinerede beløb af både lån. Der er omkostninger forbundet med dette, så husejere bør overveje følgende:
# Refinansiering koster – det kan koste adskillige tusinde dollars at kombinere to lån til en. Et hjem vurdering vil være påkrævet, papirarbejde gebyrer, indgivelsen gebyrer og mulige punkter betalt ved lukketid. En boligejer skal sørge for, at han eller hun vil forblive i den hjemme længe nok til at opveje de ekstra udgifter til refinansiering, ellers besparelser på konsolidering er tabt.
# Renten på de primære pant – hvis du har finansieret eller refinansieres dit hjem i løbet af de sidste tre år, kan din primære pant sats allerede være lavere end den sats, du kunne få i dag. Du ønsker ikke at hæve din samlede rente bare for at konsolidere det mindre pengebeløb fra et hjem ansvarlig lånekapital.
# Pengebeløb skyldte på hjem ansvarlig lånekapital – jo større pengebeløb skyldte på ansvarlig lånekapital, jo større gavn for konsolidering. Du ville ikke ønsker at refinansiere dit hjem over en egenkapital lån saldo på $1000, men du måske ønsker at gøre det, hvis saldoen er $50.000.
Marked betingelser ændres er regelmæssigt, men nu et godt tidspunkt for alle med en variabel rente hjem ansvarlig lånekapital med en stor balance til at overveje at konsolidere ansvarlig lånekapital og den primære pant i et enkelt lån. Hvis du ikke er sikker på, om du kan drage fordel af dette, kan du ønsker at rådføre sig med din långiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *