Hvad er studie låns konsoliderings program?

Du får et par studielån til at støtte din undersøgelse. Efter eksamen, er du nødt til at begynde at tilbagebetale disse studielån. Disse studielån kommer med forskellige rentesatser, og de har forskellige afdrag forfaldsdato for hver måned. Du kan finde det vanskeligt at administrere dine flere studielån og enhver forsinket betaling eller Miss betaling kan skade din kreditværdighed.

Student Loan konsolidering program er et lån tilbagebetaling program for universitetsstuderende og kandidater med flere studielån til at gøre deres tilbagebetaling lettere. Men før du signerer på den stiplede linje, & #39; det vigtigt for eleverne at forstå nogle grundlæggende fakta om konsolidering.

Hvad en studerende lån konsolidering program gør?

Den studerende lån konsolidering program giver dig mulighed for at kombinere alle dine udestående studielån. For eksempel, hvis du har tre separate statslige studielån, kan du konsolidere dem i et enkelt lån. Teknisk set vil alle tre af disse lån blive betragtet som betalt fuldt ud, og et nyt lån vil blive påbegyndt i deres sted. Det grundlæggende koncept er du får et nyt lån til at betale alle dine udestående studielån; hvilket betyder i stedet for at have 3 studielån med 3 tilbagebetaling beløb og forfaldsdato, efter lånet konsolidering, du kun har et lån med en tilbagebetaling beløb og en forfaldsdato. Det vil gøre det muligt for dig at administrere dit lån lettere.

Hvordan en studerende lån konsolidering program vil hjælpe?

Ved at konsolidere dine udestående studielån gennem studielån konsolidering program, du dybest set kan nyde mindst 3 fordele:

1.Mere bekvemt

Med flere studielån, bliver du nødt til at foretage flere betalinger hver måned; Det betyder, at der er mere papirarbejde og forfaldsdatoer for at holde styr på. Der er flere chancer for, at du kan gå glip af en af dem og få dig til at foretage forsinket betaling. Du kan slippe af med dette besvær ved at konsolidere dem i enkelt tilbagebetaling og gøre dig lettere at holde styr kun én betaling med en forfaldsdato og en tilbagebetaling beløb.

2.Spar dig nogle penge

Alle lån kommer med renter, så gør studielån. Selv om studielån normalt har lavere rente, studerende lån konsolidering program kan være i stand til at forhandle en lavere interesse for din nye konsolidering lån end alle dine nuværende lån satser og spare dig nogle penge på renter. For eksempel har du 3 udestående lån kan være forpligtet til at foretage $150 betalinger hver måned til alle tre långivere. Det er i alt $450 per måned. Efter konsolidering med kun én betaling er påkrævet, og at betalingen er normalt meget mindre end de kombinerede betalinger fra alle de lån. Dette kan være enorm fordel for dig, især hvis du er ny kandidat, der er lige begyndt i din karriere, og som Don & #39; t har den nødvendige indkomst til at dække store lån udgifter med det samme.

3.Flere muligheder for tilbagebetaling

Konsolidering af din studielån kan åbne op for yderligere muligheder for dig. Du kan blive tilbudt med udsættelse valg og/flere tilbagebetaling muligheder. Disse tilbud vipbanks kan komme i handy, hvis du ønsker at fremme din uddannelse til et andet niveau, kæmper for at finde beskæftigelse i dit område eller oplever finansielle strabadser.

I Resumé

Administration af din multiple studielån er ikke for hårdt, men du kan gøre dem mere bekvemt og lettere ved at kombinere dem til en gennem studielån konsolidering program og nyde de fordele, det kan tilbyde. Men før tilmelding til nogen af studielån konsolidering program, du har brug for at forstå detaljerne og sikre, at pakken er virkelig inline med dig finansielle behov.

One Reply to “Hvad er studie låns konsoliderings program?”

  1. Thanks for the suggestions about credit repair on this particular web-site. The things i would offer as advice to people is usually to give up this mentality that they buy at this point and fork out later. Being a society most of us tend to make this happen for many factors. This includes trips, furniture, in addition to items we’d like. However, it is advisable to separate one’s wants from the needs. As long as you’re working to raise your credit ranking score actually you need some trade-offs. For example you may shop online to economize or you can check out second hand outlets instead of high priced department stores intended for clothing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.