Beskæftiger sig med din Student gæld

Det Forenede Kongerige plejede at have en fremragende ‘gratis’ uddannelsessystem, på forudsætningen, at uddannelse Borgerne gjorde hele landet rigere. Det er nu ændret, og studielån er normen, som i USA. Det betyder naturligvis, at fleste af eleverne forlader Universitet med en gigantisk finansielle møllesten om halsen. Er der noget de kan gøre ved dette? I første omgang, lad os se, hvis vi kan reducere mængden af gæld vi køre i løbet af kurset.
Med en gennemsnitlig gæld på ca £11K (over $20.000 USD!) efterlader den gennemsnitlige graduate videregående uddannelser mere forgældede end deres forældre. Der er nogle supplerende finansieringskilder, der kan være i stand til at hjælpe nogle elever, og forhindre dem at pådrage sig sådanne enorme gæld i første omgang. Du lokale uddannelses-myndighed (LEA) kan tilbyde betyder testet hjælp mod studieafgifter. Middel test undersøger din indkomst, og at dine forældre, medmindre du er klassificeret som en selvstændig studerende. Gælde for LEA hvor du agter at leve før kurset starter. Nogle LEA kan også tilbyde studerende lån mod dine leveomkostninger, mens du er på college. Se www.nodebtever.com for en liste af LEA kontakter.
Ekstra kvoter. Du kan være berettiget til en handicappede studerende godtgørelse (DSA) som ikke skal tilbagebetales, og er beregnet til at udligne nogle af de ekstra omkostninger, du lider på grund af dit handicap. Spørg din LEA hvis du lider af et anerkendt handicap.
Fik børnene? Du har sandsynligvis ret til et barn pleje tilskud. Igen, skal du kontakte din LEA. Princippet er, at du ikke bør være ‘straffet’ fordi du har børn. Hvis du er en enlig forsørger, kan du endda kunne få et tilskud, enlig forælder, som kompenserer du for at være på egen hånd med børn som studerende.
Kommer fra en brækket hjem? Prøv for en pleje afgangselever Grant. Hvis du har nogen forældre at bo med i sommerferien, kan du muligvis kræve op til 100 £ om ugen til opholdsudgifter. Spørg din LEA!
Når i college, hvordan kan du holde dine omkostninger? Vi vil se på dette emne i næste artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *