At finde et akkrediteret gæld konsolidering kredit rådgivning agentur

Din finansielle integritet er yderst værdifuldt og hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage på spore de bedste folk til at gå til for gæld konsolidering kredit rådgivning er en professionel og akkrediteret organ. Der er så mange muligheder, som du kan tage til at sortere ud din gæld, at det kan virke overvældende og en gæld konsolidering kredit rådgivning service kan hjælpe dig med at beslutte hvilket er den bedste rute for dig at tage.
En gæld konsolidering credit counseling agenturet vil gennemgå din økonomiske situation og arbejde med dig, og dine kreditorer, til at oprette en tilbagebetaling plan, som du kan holde til, indtil din gæld er betalt. Der er bogstaveligt talt hundredvis af gæld konsolidering credit counseling agenturer og det er vigtigt at vælge den bedste for dig. En af de vigtigste faktorer, som du bør overveje når du søger efter det bedste gæld konsolidering kredit rådgivning agentur der passer til dine behov er at kontrollere, hvis de er godkendt til en tredjepart organisation. Akkrediteringen betyder, at tjenesteydelser af gæld konsolidering credit counseling agentur er godkendt af en anden organisation, der bekræfter deres høje standarder.
Der er en række organisationer som en gæld konsolidering credit counseling agentur kan være godkendt af men de mest kendte er Rådet om akkreditering af serviceydelser for familier og børn, Inc. (COA). Dette garanterer, at gæld konsolidering credit counseling agenturet vil overholde høje standarder for servicelevering, rådgiver certificering, skattemæssige integritet og frivillige Board governance. Ægthedsbeviset giver ikke akkreditering til hver gæld konsolidering credit counseling agenturet og de kun give deres blåstempling til de gæld konsolidering credit counseling agenturer, der opfylder deres krævende standarder får deres blåstempling.
Mange gæld konsolidering kredit rådgivning agenturer er medlemmer af det nationale Institut for kredit rådgivning. Gæld konsolidering kredit rådgivning agenter, der er NFCC-certificeret har gennemgået en grundig træning og test program.
For at modtage akkreditering skal gæld konsolidering credit counseling agenturet opfylde med flere service-specifikke kvalitetsstandarder som f.eks:
• Årlige audits af drifts- og tillid konti
• Gæld konsolidering kredit rådgivning agenturet opfylder alle forbruger oplysningskrav som fastsat af Federal Trade Commission
• Midlerne udbetales dagligt og midlerne udbetales straks i nødsituationer
• Hver forbruger modtager en vurdering af, hvordan han/hun kom til at være i økonomiske vanskeligheder, en omfattende finansieringsplan og en skriftlig handlingsplan
• Klienter modtager (som minimum) en kvartalsopgørelse
Derudover Ægthedsbeviset har deres egne standarder for servicelevering & kvalitet at en gæld konsolidering kredit rådgivning agenturet skal opfylde at blive akkrediteret som er:
• Opfylder behovene i kulturelle/etniske befolkningsgrupper i de samfund, de betjener
• Retfærdig og rimelig behandling af kreditorerne
• Minimum gebyrstrukturen for forbrugerne
• Præsentation af uddannelsesprogrammer
• Rådgivere, der er NFCC-certificeret
• Have en filial rådgivning netværk i stedet for støtte deres klienter.
Find en Accredited gæld konsolidering kredit rådgivning agenturet her-

One Reply to “At finde et akkrediteret gæld konsolidering kredit rådgivning agentur”

  1. I wanted to put you the tiny remark to be able to thank you over again on your precious suggestions you have provided on this page. It was really strangely open-handed with you to make unhampered precisely what many people would’ve offered for sale for an ebook to get some money for themselves, notably now that you might have tried it in case you desired. These solutions in addition served to be the good way to know that some people have the identical interest really like my personal own to learn more and more when considering this matter. I believe there are several more pleasant sessions in the future for many who read through your site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.